تعدیل فشار اشکی
يكشنبه, ۷ شهریور ۱۳۹۵، ۰۲:۳۰ ب.ظ
از آنجاییکه فشار مایعات با نوع مایع و ارتفاع از سطح آزاد آن در ارتباط است میتوان پدیدهی اشکریزی را به این ترتیب بررسی کرد که به هنگام افزایش حجم اشک در چشمهای شما بهخاطر بالا رفتن ارتفاع آن نسبت به سطح پلک پایینی پدیدهی ریزش و سرریز شدن قطرات شور مزهی اشکی صورت میگیرد. و ایضن از آنجاییکه فعل گریستن در این مقال از فعل اشک ریختن تفکیک شده است، لزومن نباید چگالیِ غم و اندوهتان بالا زده باشد تا به سیالیتِ اشکهاتان برسید بلکه فقط و فقط به این دلیل که فشار مایع نمکین پشت پلکهاتان ازدیاد یافته احتیاج دارید این سد را شکسته و تعادل را برقرار سازید و همانا شما را صرفن فردی اشکریز مینامیم و نه مُگری (مورد گریه واقع شده) و در پایان متشکرم از نگاه گرمتان. #واژهبافی
۹۵/۰۶/۰۷